FAQ

FAQ

LARP Utajený svět >> FAQ

Je možné hrát za jinou frakci než Draky, Templáře nebo Ilumináty?
Nikoli, za zbylé frakce hrát nejde.

Je možné hrát postavu dvojitého agenta?
Samozřejmě. Celokempovní LARP je letos konspirační hrou, takže mnohonásobní agenti jsou rozhodně vítaným koloritem. Jen pozor na překombinování. :)

Budou se v larpu objevovat artefakty, o které se jednalo v počítačové hře v Egyptě či na ostrově v Maine?
Mají nadpřirozené schopnosti a oživování postav na svědomí magické včely?
Proč se ke schopnosti léčivé magie používá vúdú panenka, když v počítačové hře se léčí pomocí knihy?
atd.
Celokempovní LARP je počítačovou hrou The Secret World pouze inspirován. To, co funguje na počítačové obrazovce, je nemožné převést do živého LARPu. Přesto se můžete těšit na příběhy, prostředí a atmosféru, která si se Secret Worldem nezadá. :)

Je Orochi Group součástí sdružených tajných společností, zaštítěných Benátskou radou?
Výborná připomínka, do sekce Orochi jsme doplnili, že tato korporace pod křídla Benátské rady opravdu nespadá. Což ovšem neznamená, že nezůstává platným politickým hráčem, s nímž je rozhodně třeba počítat.

 


Úvod

Frakce

Tvorba postavy

FAQ